Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Ali Abbas Ertürk, Ankara’da ziyaret edildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı olarak seçilen Özgür Özel’in A Takımı içerisinde yer alan ve Parti Meclisi Üyesi olan Ali Abbas Ertürk’e, CHP Aksaray İl Teşkilatı tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ali Abbas Ertürk ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aksaraylı yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Aksaray’da CHP’nin İl Eski Başkanı olan ve 14 Mayıs tarihinde düzenlenen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Millet İttifakı’nın fermuar listesinde 2. Sıra Milletvekili Adayı olarak halkla sürekli iç içe olan ve halk tarafından da son derece sevilen bir isim olan Ali Abbas Ertürk, Özgür Özel’in CHP Genel Başkanı olarak seçilmesinin ardından Parti Meclisi Üyesi olarak görev alamaya başlamıştı.

Özgür Özel’in A Takımı içerisinde yer alan Ali Abbas Ertürk’e CHP Aksaray İl Teşkilatı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP Genel Merkezi’ne giderek Ali Abbas Ertürk’ü ziyaret eden CHP Aksaray İl Teşkilatı, Ertürk’ün Aksaray ve Türkiye için son derece önemli işler yapacağına olan inançlarının tam olduğunu ifade ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hayırlı olsun ziyaretine gelen isimlere teşekkürlerini ileten ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Abbas Ertürk, “Genel Merkezde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Aksaraylı yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk’ü ziyarete giden isimler arasında, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cansu Bülbül, Merkez İlçe Eski Başkanı Ayfer Zengin de yer aldı.

Haber: Ağustos Gerçe