Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor Sarıyer deplasmanına çıkıyor

Türkiye ikinci ligi kırmızı

Türkiye ikinci ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 14:00’te Sarıyer ile Maltepe’de Hasan Polat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Isparta Bölgesinden B klasmanı hakemi Berkan çetin yönetecek. Yardımcılıklarını Manisa bölgesinden Oğuz Akyüz ve Ordu bölgesinden Metin yalçın yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Murat kasap, Gözlemcisi Sertan Bakan ve temsilcileri de Gündoğdu yiğit ve Ramazan Altuntaş yapacak.

Pazar günü ligde 16 ve 17 puanla altlı üstlü ligde yer alan iki takımın karşılaşması ligin ilk yarının son haftalarına girilirken oldukça önem taşıyor.  Müsabakayı kazanan takım lig sıralaması öncesinde büyük avantaj elde edecek.

Aksaray Belediyespor müsabakası öncesinde Sarıyer’de teknik direktör Soner Tolungüç ile yollar ayrıldı.

Aksaray Belediyepsor’da stoper oyuncusu Bedirhan Özyurt, sakatlığından dolayı bu maçta görev alamayacak. Takımımızda Denizlispor müsabakasında sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayan sol kanat oyuncusu Osman Bayrak takımdaki yerini alacak. Aksaray Belediyespor da kart cezalısı oyuncu bulunmuyor.

Aksaray Belediyespor son oynadığı Menemenspor deplasmanında olduğu gibi Sarıyer deplasmanında da kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

Haber: Ağustos Gerçe