Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Aksaray İş Dünyasının O Başkanına sürpriz ziyaret!

Aksaray’da siyasi ve iş

Aksaray’da siyasi ve iş dünyası arasında iş birliği köprüsü kuruldu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray Sanayici ve İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Hasan Dağ’ı ziyaret etti. Ziyarette, gündemdeki kritik konular ve iş birliği imkanları masaya yatırıldı.

ASKON Başkanı Hasan Dağ, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “MHP heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Görüşmede, şehrimizin ve ülkemizin geleceği adına önemli konuları ele aldık. Bu tür görüşmeler, fikir alışverişi ve iş birliği açısından son derece değerli oluyor.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin detayları arasında, yerel kalkınma, istihdam olanakları ve bölgesel ekonomik gelişmelerin ele alındığı belirtilirken, tarafların ortak çözüm noktaları bulma isteği vurgulandı.

Her iki tarafın da, iş dünyasıyla siyasi aktörler arasında daha sıkı bir diyalog ve iş birliği anlayışıyla hareket etme kararlılığı, şehir için umut verici bir adım olarak nitelendirildi.
Haber; Fatma Altınok