Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı Belediye Başkan Aday Adayı Nurettin Yumuşak:” Çalışmaya hazırız”

AK Parti’den Sultanhanı Belediye

AK Parti’den Sultanhanı Belediye Başkan aday adayı olan Nurettin Yumuşak, “yeni dönemde Sultanhanı ilçemize en güzle hizmetleri yapmak için projelerimiz ile birlikte hazırız. Bizim tek derdimiz var o da Sultanhanı ilçesini gelişmiş, büyümüş ve bölgenin en gözde ilçelerinden birisi yapmaktır. Bunun için projelerimiz de ekibimizde hazırdır. Türkiye Yüzyılı projesinde yüzyılın şehirleri arasına Sultanhanı ilçemizi de dâhil etmek için çalışacağız. Bizler hizmete hazırız, halkımızın destek ve dualarını bekliyoruz” dedi.

Sultanhanı ilçesinden AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan iş insanı Nurettin Yumuşak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ne giderek Aksaray milletvekillerini ziyaret etti.

Ak Parti içerisinde yıllardır siyaset yapan Nurettin Yumuşak, ilçe halkının istek ve talepleri ile kendisine gelen belediye başkan adaylığı düşüncesine olumlu cevap vererek bu dönem Sultanhanı ilçesinden AK Parti’den belediye başkan aday adaylığını açıklamıştı.

Tek derdinin Sultanhanı’na hizmet olduğunu ve Sultanhanı ilçesinin daha ileri, gelişmiş ilçeler arasında yer alması için yoğun bir mücadele içerisine girmek istediğini ve bu konuda da kendisini hazır hissettiğini belirten iş insanı ve siyasetçi Nurettin Yumuşak Sultanhanı’nda siyasi çalışmalarına devam ediyor.

Sultanhanı’nın ilçe olmasına çok sevindiklerini ancak ilçeliğin ardından gelişim olarak ilerleme hızının yeterli olmadığını belirten Nurettin Yumuşak, “Bizler ekip olarak bu göreve hazırız. Sultanhanılı vatandaşlarımız, dostlarımız, arkadaşlarımız, sevdiklerimizin de destekleriyle inşallah Sultanhanı’na güzel hizmetler vermeyi düşünüyoruz. Bu yönde proje çalışmalarımız devam ediyor. Bugün için AK Parti’den aday adaylık sürecimiz devam ediyor. Adaylık sürecimiz netleştikten sonra projelerimizi de Sultanhanılı vatandaşlarımızla paylaşacağız ve Sultanhanı’nı orta Anadolu’nun gelişmiş, büyüyen, kültürüyle, turizmiyle, sanayisiyle altyapısı ile birçok faktörlerinin birleşmesiyle büyük bir ilçe potansiyeli içerisine girmesi için mücadele edeceğiz. Bunun içinde AK Parti belediyeciliğinin, AK Parti gönül ve sosyal belediyeciliğinde önemini biliyoruz. Bu yolda çalışmalarımız devam ediyor. Rabbim nasip ederse bu yol için kendimizi adadık” ifadelerine yer verdi.

Haber: Avni Kuru