Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray temsilcilerinin bu haftaki rakibi Sarıyer temsilcileri olacak

Türkiye liglerinde Aksaray’ı temsil

Türkiye liglerinde Aksaray’ı temsil eden iki takım da bu hafta Sarıyer’in temsilcileri ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Futbolda Aksaray’ı temsil eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ve voleyboldaki Kuzeyboru kadın voleybol takımı Sarıyer Belediyespor ile karşılaşacak.

Sultanlar liginde Aksaray’ı temsil eden Kuzeyboru kadın voleybol takımı ligin 12. haftasında 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 14:00’te İstanbul’da Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonunda Sarıyer Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, Voleybol Federasyonu Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sarıyer’in Aksaray’daki diğer rakibi futbolda olacak. Futbolda Türkiye ikinci ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 14:00’te Sarıyer ile Maltepe’de Hasan Polat Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Aksaray Belediyespor futbol takımı da, Kuzeyboruspor kadın voleybol takımı da İstanbul’a giderek rakiplerinden puanlar almanın hesabı içinde olacak. Kuzeyboruspor kadın voleybol takımı ligde 23 puanla 4’ncü sırada yer alırken, Sarıyer Belediyespor ise  13 puanla 7’nci sırada yer alıyor.

Aksaray Belediyespor ise 16 puanla 15’nci sırada yer alırken, Sarıyerspor ise 17 puanla 14’ncü sırada bulunuyor.

Aksaray takımları, voleybolda Kuzeyboru kadın voleybol takımı ve futbolda Motolux 68 Aksaray Belediyespor takımlarının aynı haftada deplasmanda Sarıyer ile karşılaşması tam bir tesadüf oldu.

Haber: Ağustos Gerçe