Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özdemir: “Yeni bir umut oldu”

Türkiye’de 31 Mart 2024

Türkiye’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, “Genel Başkanımız Özgür Özel, yeni bir umut oldu. Değişimin verdiği umutla yerel seçimlere hazırlanıyoruz.” dedi.
CHP’de istenilen değişime ulaşılmasının seçmende bir umut olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Av.Bilal Özdemir, “Baştan beri hep değişim istiyorduk. Değişim gerekiyordu. Bizim gibi düşünen seçmen çoğunluktaydı. Onların isteği de delegeye yansıdı. Sağduyu galip geldi ve partide değişim gerçekleşti. Şimdi, değişimin verdiği umutla birlikte yerel seçimlere hazırlanıyoruz.” dedi.
Ali Abbas Ertürk’ün CHP’nin Parti Meclisi Üyesi olması ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in A Takımı’nda yer alması hakkında da konuşan Özdemir, “Ali Abbas Ertürk ile 1998 yılından bu yana beraber siyaset yapıyoruz. Kendisi partinin her kademesinde çalıştı. Çok fazla emek verdi. En son milletvekili adayımızdı. Bu görevi fazlasıyla hak ediyordu. Çok layıkıyla yapacaktır. Hem Aksaray’a hem de Türkiye’ye çok faydalı olacaktır.” dedi. Özdemir sözlerinin devamında CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel ile iktidara yürüyeceklerine inancının tam olduğunu vurgulayarak, “Özgür Özel yeni bir umut oldu.” şeklinde konuştu.

Haber: Ağustos Gerçe