Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rekor performans! Ağaçören Gençlikspor, Cumhuriyetin 100. yılında Voleybol şampiyonu oldu!

Ağaçören Gençlikspor, Cumhuriyetin 100.

Ağaçören Gençlikspor, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarında Voleybol Turnuvasını Kazandı.

Ağaçören Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Geleneksel Voleybol Turnuvası, büyük bir çekişmeye sahne oldu. Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen turnuvada Ağaçören Gençlikspor, nefes kesen maçlar sonucunda zafere ulaştı.

Finalde rakibiyle kıran kırana bir mücadele sergileyen Ağaçören Gençlikspor, son setin son sayısına kadar süren mücadeleyi 3-2’lik skorla lehine çevirdi ve şampiyonluk kupasını kaldırdı. Camilispor’un ikinci, Sarıyahşi İlçesi’nin ise üçüncü olduğu turnuvada Ağaçören Gençlikspor, gösterdiği performansla takdir topladı.

Kulübün başarısında önemli bir paya sahip olan taraftarlar, takımlarını coşkuyla destekleyerek galibiyetin tadını çıkardılar. Ayrıca, desteklerini her zaman hissettiren ve kulübün yanında olan kıymetli Müdürleri Ali Bozkurt’a da teşekkür eden takım, bu başarıyı ayrı bir anlamla taçlandırdı.

Ağaçören Gençlikspor, turnuvada gösterdiği performansla takım ruhunu ve kararlılığını kanıtlarken, “Birlikte Nice Şampiyonluklara” sloganıyla başarılarını taçlandırdı.

Haber Hakan Hidayet Deniz