Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öğrencilerin sesine kulak veren Vali; Sorunlar çözüme kavuşacak!

Aksaray Valisi, Mine Nur

Aksaray Valisi, Mine Nur Uysal’ın acı olayının ardından öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, beraberinde Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş ve Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile birlikte, KYK yurtlarında kalan öğrenci temsilcilerini kabul etti.

Vali Kumbuzoğlu, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda geçtiğimiz günlerde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Aksaray Üniversitesi Tarih Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Mine Nur Uysal için başsağlığı diledi. Vali, Uysal’ın ailesine ve arkadaşlarına taziye dileklerini iletti ve yaşanan acının herkesi derinden etkilediğini belirtti.

Öğrenci temsilcileriyle bir araya gelerek öğrencilerin sorunlarını dinleyen Vali Kumbuzoğlu, öğrencilerin yaşadığı sorunları ve ihtiyaçları değerlendirdi. Öğrenci ve yurt temsilcileriyle sürekli iletişim içinde olacaklarını belirten Vali, sorunların çözümü için kurumların iş birliği içinde çalışacağını vurguladı.

Vali Kumbuzoğlu, aynı zamanda Mine Nur Uysal’ın vefatıyla ilgili idari ve adli sürecin devam ettiğini ve bu süreci titizlikle takip edeceklerini ifade etti. Ayrıca, herkesin erişilebilir olacağını vurgulayarak, öğrencilerle iletişim platformu kurduklarını ve gençlerin karşılaştığı sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti. Haber;Avni Kuru