Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teknik Direktör Şaban Yıldırım; “Denizlispor maçını telafi edeceğiz”

Türkiye ikinci ligi kırmızı

Türkiye ikinci ligi kırmızı grubundan mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor ligin 17. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sarıyerspor müsabakasının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Salı günü yeniden başladı.
Hafta sonunda oynanan ve Denizlispor karşısında 1-0 kaybedilen müsabakanın moral bozukluğu ile Sarıyer karşılaşması hazırlıklarına başlayan Aksaray Belediyespor hem morallerin yeniden düzelmesi hem de küme düşme hattından uzaklaşmak adına pazar günü İstanbul’da karşılaşacağı Sarıyer karşılaşmasının hazırlıklarına başladılar.
Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde başlayan çalışmalara sakatlığı bulunan Bedirhan Özyurt katılmazken diğer tüm futbolcular çalışmalara katıldılar.

Denizlispor karşılaşmasında oynanan futbolun karşılığını alamadıklarını ve sayısız gol fırsatlarından yararlanamamanın verdiği üzüntü ile Sarıyer müsabakası hazırlıklarına başladıklarını belirten teknik direktör Şaban Yıldırım, “Denizlispor karşılaşmasını kazanmamız gerekiyordu. Çok da güzel hazırlanmıştık. Müsabakada rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra sayısız gol pozisyonu yakaladık. Ancak bunlardan yararlanmadık. Oyuncularımızda bir şanssızlık, takımımızda bir uğursuzluk vardı. O gün top bir türlü rakip kaleye gitmedi. Gitmeyince de istediğimiz golü bulamadık. Hem kendimiz üzüldük hem de taraftarları üzdük. Bu üzüntümüzü telafisini de deplasmanda Sarıyer karşısında kazanarak gidermek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

68 Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım, “hafta boyunca iyi bir çalışma yapacağız. Futbolcularımızın bozulan morallerinin yeniden yerine gelmesi yeniden motive olmaları konusunda iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Pazar günü takımımıza güveniyoruz. Sarıyer ile başa baş bir mücadele oynayacağız ve alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyoruz” sözlerini kullandı.

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “takımımızın oyundan ve mücadelesinden gayet memnunum ancak dediğim gibi gol yollarında etkili olamadık. Gol vuruşunu etkili ve kaliteli şekilde yapamayınca da aradığımız golü bir türlü bulamadık. Aksaray Belediyespor bu ligin köklü ve kalıcı takımlarından biri olacaktır. Bunun için çalışıyoruz” diyerek açıklamasını noktaladı.

Haber: Ağustos Gerçe