Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Din Öğretimi Genel Müdürü, Aksaray’da Öğretmenlerin mesleki gelişimine öncülük etti!

04-08 Aralık 2023 tarihleri

04-08 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İşleyen, Aksaray ilini ziyaret etti.

Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünün ev sahipliğinde gerçekleşen eğitimler, ülke genelinde farklı illerde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi branşındaki öğretmenlere yönelik planladı.

Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde düzenlenen Hizmetiçi Eğitim faaliyetinin açılış etkinliğine, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Milli Eğitim Bakanlığı  Şube Müdürleri, eğitim görevlileri ve kursiyerler katılım gösterdi.

Etkinlik,  Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşının okunması ile başlayarak Kur’an Tilaveti ile devam etti. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İhsan Erkul ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ın konuşma yaptı.

Hizmetiçi eğitim faaliyeti iki oturum şekilde gerçekleşip olup sonraki oturumu Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İşleyen ’in kursiyerlere yönelik konuşmasıyla başladı. Farklı illerde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenlerinin katılım gösterdiği etkinlikte eğitim faaliyetlerinin önemine vurgu yapıldı.

Genel Müdür İşleyen, verilen eğitimlerin faydalı ve verimli olması temennisinde bulunarak nazik ev sahipliğinden ötürü İl Müdürü Alpaslan ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok