Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy: “Hastaların yüzde 99’u memnun”

Aksaray Eğitim ve Araştırma

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hastaların yüzde 99’unun hastanede verilen hizmetlerden memnun olduğunu ifade eden AK Parti Aksaray Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi, AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altınsoy, “Memnuniyet oranımız çok yüksek ama bu bize yetmez. Hedefimiz yüzde yüz memnuniyettir.” dedi.
Sağlığın herkes için çok önemli olduğunu ve bu nedenle Aksaray’da sağlık hizmetlerine önem verdiklerini ifade eden AK Parti Aksaray Milletvekili, “Aksaray’da da yeni hastanemiz yapıldı. 400 yatak kapasitesi vardı. Biz bunun yetersiz olduğunu düşündüğümüz içim ikinci etaba başladık. 900 yataklı bir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaptık. Hasta sayımız arttı. Sevk sayımız azaldı. Çevre illerden bizim hastanemizde yatan hastalar var.” dedi.
Yatan hastaların yüzde 99’unun hastanede verilen hizmetten memnun olduklarını ifade eden Hüseyin Altınsoy, “Hastalarla görüştüğüm zaman, ‘Burada benimle ilgilenmiyorlar, bana iyi bakmıyorlar.’ diyeni görmedim. Polikliniklerde günlük ortalama 8 bin, 9 bin hastaya hizmet veriliyor. Bu hastalarımızdan, yüzde biri bile memnuniyetsizliğini ifade etse bizim için problemdir. Bizim hedefimiz yüzde yüz memnuniyettir. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz.” şeklinde konuştu.
Sağlık Bakanlığı ile doktor sayısının artırılması konusunda görüştüklerini ifade eden Altınsoy, “Çevre illere göre bizim doktor sayımız fazla, ama yetmez. Daha fazlası için mücadele ediyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bize iletilen her konuda ilgileniyoruz ve gerekli girişimlerde bulunuyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz