Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da mağlubiyetin üzüntüsü hâkim

Türkiye 2’nci ligi kırmızı

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 16’ncı haftasında ayağına kadar gelen şansı değerlendiremedi ve Türkiye liglerinin köklü takımlarından Denizlispor’a 1-0 mağlup olarak taraftarlarını üzdü.

Pazar günü Dağılgan Stadyumunda oynanan karşılaşmada Aksaray Belediyespor, Denizlispor’u konuk etmişti.

Ligde oynadığı son iki karşılaşmadan önce Somaspor‘u sahasında 2-0 ardından deplasmanda Menemenspor‘u 1-0 mağlup ederek ligde çıkış yakalayan siyah-beyazlı takım ligde alt sıralarda bulunan Denizlispor engelini aşamadı ve küme düşme hattının içinde boğulan Denizlispor’a adeta hayat veren skorun Aksaray’da alınmasını sağlamış gibi oldu.

Aksaray Belediyespor Denizlispor’un 26. dakikada golcüsü Bekir Böke’nin serbest vuruştan attığı gole engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Denizlispor son 20 ve uzatma dakikalarını 10 kişi oynadığı karşılaşmada Aksaray Belediyespor’da sayısız gol fırsatlarını değerlendirmemesi de türbindeki taraftarların adeta saç baş olmasına da neden oldu.

Gol yollarında etkili olamayan Aksaray Belediyespor, Denizlispor’a 1-0 mağlup olunca da kendisini hemen küme düşme potasının sınırında bulunan yerde haftayı tamamlamış oldu.

Özellikle Denizlispor 10 kişi kaldıktan sonra oyunu rakip alana yıkan Aksarayspor, Denizlispor ceza alanında sayısız gol fırsatını bir türlü gole çeviremeyen ve skorun da 1-0 tamamlanması müsabakayı izlemeye giden taraftarların da çok çok üzülmesine neden oldu.

Maçtan sonra Aksaray Belediyesporlu futbolcuları taraftarlar alkışlarla soyunma odasına gönderirken siyah beyazlı futbolcuların üzgün halleri yansıdı.

Aksaray Belediyespor futbol takımı Denizlispor’a sahasında 1-0 mağlup olurken haftayı da 16 puanla 15. sırada tamamlamak zorunda kaldı. Siyah beyazlı takım ligde iki haftalık galibiyet serisinin ardından sahasında mağlup olması da ve küme düşme hattındaki takıma yenilmesi de taraftarların ayriyeten üzülmesine neden oldu.

Haber: Ağustos Gerçe