Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray sokaklarında adrenalin dolu kovalamaca; O kaçtı polis kuvaladı!

Aksaray Taşpazar Mahallesi’nde gerçekleşen

Aksaray Taşpazar Mahallesi’nde gerçekleşen olay, adeta bir polisiye film sahnesini aratmadı.

26 yaşındaki Zeki G.,adlı şahsın ‘yaralama’ suçundan aranan bir isim olması nedeni ile polis ekiplerinden kaçarak şehrin sokaklarında nefes kesen bir kovalamacaya neden oldu.

Olay, Taşpazar Mahallesi’nde polisin Zeki G.’nin şahsın kullandığı otomobili durdurma çabasıyla başladı. Ancak genç sürücü, hızla ihtara uymayarak kaçmaya başladı ve polis ile şüpheli arasında 30 dakika süren bir adrenalin dolu kovalamaca yaşandı.

Polisten kaçan Zeki G. İle polis ekipleri arasında yaşanan kovalamaca şehirde gerilim dolu anlar yaşattı. Ereğlikapı Mahallesi’nde sona eren kovalamacada Zeki G.’nin otomobili durdurularak gözaltına alındı.

Ancak olayın sürprizleri bununla bitmedi. Zeki G.’nin kimlik kontrolü sırasında, ‘yaralama’ suçundan arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Zeki G., sorgulanmak üzere Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken
Zeki G’ye, ‘ters şeritten gitmek’ ve ‘dur ihtarına uymamak’ suçlarından toplam 5 bin 15 lira idari ceza uygulandı, ayrıca otomobili trafikten men edildi. Haber; Fatma Altınok