Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer’den şok açıklama; Her engeli birlikte aşacağız!

3 Aralık Dünya Engelliler

3 Aralık Dünya Engelliler gününde Başkan Dinçer’den müjde;Engelsiz Yaşam Merkezi çok yakında açılıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Engelli Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette engelli bireylerle bir araya gelen Başkan Dinçer, onlara olan ilgisini ve desteğini bir kez daha gösterdi.

Başkan Dinçer, ziyarette yaptığı konuşmada engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, “Unutmayalım ki engeller sevgi, dayanışma ve empati ile aşılır.” dedi. Ayrıca, Engelsiz Yaşam Merkezi’nin tamamlanan çalışmaları hakkında bilgi vererek, merkezin yakın zamanda açılışını gerçekleştireceklerini müjdeledi.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Şaban Yüksel ve Beldiye Meclis üyesi Cem Elibol’un da eşlik ettiği ziyarette, Engelliler Dernek Başkanı Bekir Kaya’ya çiçek takdim edildi. Başkan Dinçer, engelli bireylerin talep ve isteklerini dinleyerek, onlarla birebir ilgilenmeyi ihmal etmedi.

Başkan Dinçer, “Bu şehrin her bir ferdi için çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz.” diyerek, toplumsal dayanışmanın ve engellerin aşılmasının önemine vurgu yaptı.

Başkan Dinçer’in engelli bireylerle gösterdiği yakın ilgi ve Engelsiz Yaşam Merkezi gibi projeler, şehirde yaşayan herkes için daha kapsayıcı bir ortamın oluşturulmasına olanak sağlayacak gibi görünüyor. Haber; Fatma Altınok