Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor evinde mağlup

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 16. Haftasında Denizlispor’u konuk eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, maçı 10 kişi tamamlayan rakibine 1-0 mağlup oldu.

Son iki maçını kazanarak takım içinde olumlu bir hava yakalayan Motolux 68 Aksaray Belediyespor taraftarının önünde Denizlispor’u konuk etti. Maça, Emre Satılmış, Hakan Özkan, Atamer Bilgin, Uğur Aygören, Oğuzhan Açıl, Ercan Yazıcı, Fatih Somuncu, Recep Türköz, Doğan Ateş, Yasin Abdioğlu, Ali Kucik 11’i ile başlayan siyah beyazlılar taraftarının da desteği ile rakibine üstünlük sağlamaya çalışsa da maçta golü bulan taraf konuk ekip Denizlispor oldu. Denizli ekibinin en golcü oyuncusu olan Bekir Böke, 27. Dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti. Kaleye oldukça uzak bir mesafede olan serbest vuruşta çok düzgün bir vuruş yapan Bekir Böke, kaleci Emre Satılmış’ın uzanamayacağı noktaya çok sert vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalanında iki takımın da karşılıklı atakları sonuç vermeyince takımlar soyunma odasına 1-0’lık skorla girdi.

İkinci yarıda beraberlik golünü arayan ev sahibi siyah beyazlılar gol denemelerinde istediği sonuca varamadı. 70. Dakikada Efe Niyazi Kurtulmuş’un nefis pasıyla defans arkasına sarkan Yasin Abdioğlu, kalesini terk eden kaleci Abdülkadir Sünger’i geçti ama kaleci Abdülkadir’in müdahalesiyle gol vuruşunu yapamadan ceza sahası dışında yerde kaldı. Yasin Abdioğlu’na yaptığı müdahaleden dolayı kaleci Abdülkadir direkt olarak kırmızı kart gördü. Rakibinin 10 kişi kalmasıyla beraberlik golü arayışlarını hızlandıran Motolux 68 Aksaray Belediyespor girdiği yüzde yüzlük gol fırsatlarını değerlendiremezken bir topu da direkten döndü. Devam eden dakikalarda konuk ekip Denizlispor oyunu soğuturken ev sahibi ekip aradığı golü bulamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla 16 puanda kalan siyah beyazlılar 15. Sıraya geriledi.

Aksaray Belediyespor, ligin 17. Haftasında Sarıyer Spor’a konuk olacak. Maç, 10 Aralık Pazar günü 14.00’da başlayacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz