Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kavgada tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti!

Aksaray’da çıkan kavgada silahla

Aksaray’da çıkan kavgada silahla vurulan iki kişi den birisi hayatını kaybetti!

Aksaray’da iki grup arasında çıkan tartışmalarda silahlar konuşuldu. Bir kişi öldü bir kişi yaralandı.

Olay; Aksaray Fatih Mahallesi 4156 sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Aksaray Fatih Mahallesi 4156 sokakta meydana gelen kavgada Kaan Karacaoğlu (41) ve Onur K.(38) kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Abdullah D. (42)ve henüz kimliği tespit edilemeyen diğer bir kişinin yanlarında bulundurduğu tüfekle Kaan Karacaoğlu (41) ve Onur K. (38) ateş açarak yaraladı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakletti.

Burada tedaviyle alınan yaralılardan Kaan Karacaoğlu’na yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini bildirirken diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu rapor edilirken polis olay yerinden iddialara göre 68 ACA 592 plakalı araçla kaçan şüpheli Abdullah D. gözaltına alınarak olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber: Avni Kuru