Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP teşkilatı Helvadere Belediye Başkanı ile görüştü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, İl Genel Meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli’yi ziyaret etti.
Helvadere Kasabası Belediye Başkanı Arif Bellikli’nin makamında gerçekleşen ziyarette, Helvadere kasabasında yürütülen çalışmalar hakkında görüşmeler yapıldı.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi partilerde başlayan hareketliliğin ardından partililer ziyaretler gerçekleştirerek ilçe ve kasabalarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler almaya devam ediyor.
Aksaray ilinde, ilçe ve kasabaların tüm belediyelerine talip olduğunu zaman zaman dile getiren MHP teşkilatı, ilçe ve kasabalarda yürütülen çalışmaları yakından takip ederek yürütülmesi gereken stratejiler hakkında görüşmeler yapıyor.
Helvadere Belediye Başkanı Bellikli ile bir araya gelen MHP teşkilatı kasabada yürütüle çalışmalar ve mevcut durumu hakkında bilgiler alarak kasabanın gelişmesi ve büyümesine ilişkin istişareler de bulundu. Kasaba halkının sorun ve beklentilerini aktaran Belediye Başkanı Bellikli, çözüm bulma noktasında MHP teşkilatı ile fikir alışverişi yaptı.
Milletvekili Kaşlı, Helvadere Kasabası Belediye Başkanı Arif Bellikli’ye misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok