Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tepkileri toplayan o görüntü “pes artık” dedirtti!

Şehrin daha temiz, çevrenin

Şehrin daha temiz, çevrenin daha sürdürülebilir olması adına şehir içerisine bırakılan atık getirme noktasının bilinçsiz kullanımı tepkilere yol açtı.

Aksaray Belediyesi tarafından şehrin pek çok noktasına bırakılan geri dönüşüm kutuları, vatandaşlar tarafından bırakılan; plastik atıkları, kağıt atıkları, metal atıkları, bitkisel atık yağ ve atık pilleri toplayarak geri dönüşüme katkı sunmayı hedefliyor. Çevreye ve doğaya katkısının saymakla bitmeyeceği, atık getirme noktalarının bilinçsiz şekilde kullanımı ise faydadan çok zarar sağlıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından vatandaşların kullanımına sunulan atık getirme noktaları bazı vatandaş veya vatandaşlar tarafından bilinçsizce kullanılabiliyor. Aksaray Belediyesi tarafından Ulu Cami’nin ön tarafından bulunan alanda yer alan atık getirme noktasında yanlış kullanım uygulandığı görüldü. Atık getirme noktasında yer alan atık pil kısmına karton bardak sıkıştırıldığı görüldü. Bu görünüm, doğa ve çevre hassasiyeti olan duyarlı vatandaşlar tarafından tepki topladı.

Haber: Ağustos Gerçe