Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Farklı mesleklerde 29 bin işçi alınacak

İŞKUR, KPSS ŞARTSIZ, MÜLAKATSIZ

İŞKUR, KPSS ŞARTSIZ, MÜLAKATSIZ 29 BİN KİŞİ ALACAK

İŞKUR, dev işçi alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre 29 bin kişi farklı meslek kollarında istihdam edilecek.

İŞKUR, KPSS’siz ve mülakatsız, en az ilkokul mezunu olmak üzere 29 bin kişiye istihdam sağlayacağını duyurdu. İŞKUR, kurumların listesini ve ilanları da tek tek açıkladı.

İŞKUR İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden Beden İşçisi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikle esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapmaları ve ardından açılan sayfada “Meslek” bölümüne “Beden İşçisi” yazarak ara tuşuna tıklaması gerekiyor.

Başvuruda bulunmak isteyenler e-Devlet şifresi ile giriş yapmak şartıyla “Beden İşçisi” yazarak ilanlara kolayca başvurulabiliyor.

İŞKUR PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az ilköğretim mezunu, 18 ile 45 yaş arası, vardiyalı çalışma sistemine uygun, bazı firmalar tarafından B Sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar aranıyor.

İşkur aracılığı ile yapılacak alımlarda müracaatlar internet ortamında yapılacaktır. Müracaatlarda her şey internet üzerinden ve e devlet üzerinden yapılacaktır.

Müracaat yapacak kişilerin işkur’dan ayrıca bilgi almasına  gerek yoktur. Tüm işlemler internet üzerinden yapılacağı bildirildi. haber Merkezi