Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Operasyon Sırasında Yaşanan Talihsiz Kaza: Genç Apartman Boşluğuna Düştü!

  Dengesini kaybeden genç

 

Dengesini kaybeden genç 4 katlı binanın 2. katından dengesini kaybederek apartman boşluğuna düştü.

Olay; Aksaray Taşpazar Mahallesinde bulunan 4 katlı binada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Taşpazar Mahallesinde bulunan 4 katlı bir binada bulunan Ramazan G.(32) ile Kevser Ç. (30) adlı kadının bulunduğu evde araması olan Armutlu köyü nüfusuna kayıtlı Kevser Ç.’yi gözaltına almak üzere çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda şüpheli kadının Aksaray merkezde olduğunu tespit eden Jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

Yapılan operasyonda şüpheli kadın Aksaray Taşpazar Mahallesinde bulunan 4 katlı bir binanın 2. katında gözaltına alınırken yanında bulunan erkek arkadaşı Ramazan G.’nin iddialara göre aldığı uyuşturucunun etkisi ile dengesini kaybederek 2. kattan apartman boşluğuna düştü.

Olay 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri apartman boşluğuna düşen şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakletti .
Burada tedavi altına alına alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirilerken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber: Ağustos Gerçe