Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydi destek olmaya; Kuzeyboru- Nilüfer maç biletleri satışta!

Aksaray’ı Vodafone Sultanlar Liginde

Aksaray’ı Vodafone Sultanlar Liginde temsil eden Kuzeyboru, 11. Hafta kapsamında karşı karşıya geleceği Nilüfer Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken, taraftarlar için maç biletleri satışa sunuldu.
Sultanlar Liginde 20 puan ile dördüncü sıradaki yerini koruyan Kuzeyin Sultanları, 2 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’da Nilüfer Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kendi salonunda Bursa takımını konuk etmeye hazırlanan Kuzeyboru, bu maçı da kazanarak ligdeki sekizinci galibiyetini almak ve puanını yükseltmek istiyor.
Ligin iddialı takımlarından olan Nilüfer Belediyespor, 10 puan ile ligde dokuzuncu sırada yer alıyor. Bursa temsilcisi, Kuzeyboru deplasmanını kazanmanın yollarını ararken, Kuzeyboru ise üst sıralardaki yerini korumak istiyor.
Kuzeyboru ve Nilüfer arasında oynanacak olan maçın biletlerine sahip olmak isteyen voleybol severler, Passo uygulaması üzerinden bilet satın alma işlemini gerçekleştirebilecek.
Maçı canlı olarak izlemek isteyen voleybol tutkunları, takıma destek olmak için Aksaray Kapalı Spor Salonunda yerini alacak olup, dijital ortamda maçı canlı olarak takip etmeyen isteyen kişiler de TVF Youtube kanalında izleyebilecek.

Haber: Ağustos Gerçe