Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydi gençler soruyu bil; Aksaray Belediye Başkanından hediyeni al!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer gençleri heyecanlandıran bir yarışma başlattı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, gençler için dopdolu bir yarışma düzenliyor! Şehrin yeşil alanlarına nefes olacak projelerde gençlerin de söz sahibi olmasını hedefleyen Başkan Dinçer, sosyal medya üzerinden duyurduğu yarışma ile gençleri harekete geçiriyor.

Yarışmanın konusu, Aksaray’a kazandırılan park sayısını tahmin etmek üzerine kurulu. Başkan Dinçer, gençlere seslenerek, “4.5 yılda Aksaray’ımıza toplam kaç park yapmışızdır?” sorusunu yönelterek, 10 kişiye 10 eserlik muhteşem bir “Kitap Seti” hediye edeceğini müjdeledi.

Bu harika yarışmada gençler, şehirlerinin dönüşümünde yer alarak katılım gösterme şansını yakalayacaklar. Aksaray’ın yeşil dokusuna katkı sağlayacak projelerin devamı için gençlerin fikirleri ve katılımı büyük önem taşıyor.

Başkan Dinçer, yarışma ile ilgili yaptığı açıklamada, gençlerin projelere katkısının kendileri için çok değerli olduğunu vurgulayarak, “Yeşil Aksaray için gençlerimizin fikirleri bize ilham veriyor. Bu yarışma ile onların enerjisini ve katılımını desteklemek istiyoruz. Birlikte daha yeşil bir gelecek için gençlerimizin fikirleri bizim için çok değerli” dedi.

Yarışmaya katılmak isteyen gençler, sosyal medya hesapları üzerinden detaylı bilgiye ve yarışma şartlarına ulaşabilirler. Yarışma sonucunda kazanan 10 kişi, şehre değer katacak birbirinden değerli kitaplarla ödüllendirilecek.
Haber; Fatma Altınok