Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acılar, bu bina altında paylaşılacak!

Güzelyurt Kaymakamlığından bir proje

Güzelyurt Kaymakamlığından bir proje daha

Güzelyurt Kaymakamlığının destekleri ve hayırsever vatandaşların yardımlarıyla Güzelyurt ilçesine bağlı Uzunkaya köyüne taziye evi yapıldı. Yapılan taziye evinin açılışında konuşlan Güzelyurt kaymakamı Can Alperen Talaşlı, Eş-dost, komşu-akrabanın bu çatı altında birbirlerinin acısını paylaşacak, komşu olmanın ne demek olduğunu bir daha hatırlamış olacağız” dedi.

Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Kurum Amirleri, AK Parti Güzelyurt İlçe Başkanı Murat Günalp, İl Genel Meclis Üyeleri Hayrullah balkır, Fahrettin Akyamaç,, Uzunkaya Muhtarı Seyit Bellikli ve Köy Muhtarlarının katılımlarıyla gerçekleşen projeler arasında Taziye Evi Projesi açılışına katıldı.

Güzelyurt Kaymakamlığının destekleri ve hayırsever vatandaşların katkıları ile yapımı tamamlanan Taziye evi projesinin açılışı Kaymakam Can Alperen Taşavlı tarafından gerçekleştirildi.

Uzunkaya Taziye evinin açılışında konuşan Güzelyurt kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Uzunkaya köyü sakinlerimiz taziye evi yazılmasını talep etmişlerdi hayırsever vatandaşlarımızın ve kaymakamlığımızın katkıları ile bugün taziye evini tamamlamış bulunmaktayız.

Yaklaşık maliyeti 700.000 ₺ olan Taziye evi 200 kişilik oturum kapasitesi ile Uzunkaya köyümüze hizmet etmesi amacı ile tamamlanmış büyük bir projedir.

Millet olarak acımızın da sevincimizin de bir olduğuna inanıyoruz. Eş-dost, komşu-akrabanın bu çatı altında birbirlerinin acısını paylaşacak, komşu olmanın ne demek olduğunu bir daha hatırlamış olacağız. Burası tüm Uzunkaya’nın evi olacak, şehrimizde bu kültürün yaygınlaşmasını örneklerin artmasını temenni ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Haber Ağustos GERÇE