Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eroğlu Holding 5000 fidanı toprakla buluşturdu!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eroğlu Holding’in kendi çalışanları adına oluşturduğu Hatıra Ormanı için fidan dikimi etkinliğine katıldı. Beş bin tane fidan toprakla buluştu.

     

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Eroğlu Holding, “Yeşil Miras” mottosuyla çalışan personellerine yönelik Hatıra Ormanı oluşturmak adına 5000 tane fidanı toprakla buluşturdu.

Yaşanabilir bir dünya oluşturmak ve gelecek nesillere yaşanabilir dünya bırak amacıyla adım atılan projede 5000 tane fidan toprakla buluşturularak Hatıra Ormanı projesi Eroğlu Holding’in çalışanları adına yaşatılacak.

Fidan dikme etkinliğine katılım gösteren Vali Kumbuzoğlu, Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ummet Eroğlu’na ve personellerine bu denli anlamlı ve özel etkinlik için teşekkürlerini sundu.

Fidan dikimi etkinliğine, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Üniversitesi Prof. Dr. Alpay Arıbaş, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Aksaray İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve çok sayıda katılımcı katıldı.

Haber: Fatma Altınok