Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Denizlispor mesaisi tüm hızıyla devam ediyor

Türkiye 2’nci ligi kırmızı

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor ligin 16’ncı haftasında, hafta sonunda 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’te Aksaray’da Denizlispor’u konuk edecek.

Ligde oynadığı son iki karşılaşmada, sahasında önce Somaspor’u 2-0 ardından deplasmanda Menemenspor’u 1-0 mağlup eden Aksaray Belediyespor ligde son iki maçta aldığı toplam 6 puanla küme düşme hattından kurtularak orta sıralarda kendisine yer buldu.

Siyah-Beyazlı takım hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarının Salı gününden itibaren teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde yapıyor. Aksaray Belediyespor‘da bu karşılaşma öncesinde deplasmanda alınan 1-0’lık Menemenspor kadrosunun tamamı da herhangi bir eksiklik bulunmuyor. Sakatlık veya kart cezası oyuncusu bulunmuyor.

“Üst sıralardaki yerimizi koruyacağız”

Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım, Pazar günü Denizlispor karşısında aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyleyerek, “bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız. Üçte üç yaparak Aksaray Belediyespor‘u alt sıralardan kurtarıp üste doğru yavaş yavaş çıkarmanın hesaplarını yapıyoruz” dedi.

“Önümüzdeki maçları da kazanmak istiyoruz”

Teknik direktör Şaban Yıldırım oyun planlarının uygulamaya devam ettiklerini ve futbolcuların alınan iki galibiyetle birlikte özgüvenlerinin kendisine geldiğini söyleyerek, “Pazar günü taraftarlarımızın da desteğiyle sahada futbolcularımızın güzel mücadelesi ile Denizlispor’da mağlup etmenin hesabını yapıyoruz. Galip gelmek istiyoruz. İki galibiyet aldık. Gol yemeden kazandık. Bu galibiyetleri anlamlandırmak istiyoruz. İlk devrenin sonunda oynayacağımız son üç maçta en fazla puanı alarak ilk devreyi de tamamlamak istiyoruz” dedi.

“Özgüvenimizi yeniden kazandık”

Aksaray Belediyespor’da inanmanın ve mücadele ile azmin mükâfatlarını aldıklarını söyleyen, şehirde takım, yönetim, futbolcu, teknik heyet ve taraftar bütünlüğünün meyvelerinin de aldıklarını söyleyen Teknik direktör Şaban Yıldırım, bu birlik ve beraberliğin devam etmesi oldukça önemlidir. Bunu da devam ettiriyoruz. Taraftarlarımız İzmir’e kadar gelerek takımımızın yanında oldu. Galibiyeti onlara hediye ettik. Birlik ve beraberlik içerisinde Aksarayspor’umuzu güzel günlere taşımak istiyoruz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe