Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, sanayi esnafının nabzını tuttu!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sanayi esnaflarıyla bir araya geldi. Belediye Başkanı Dinçer, sanayi esnafları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

     

Esnaf ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Dinçer, sanayi esnaflarıyla bir araya gelerek muhabbet etti. Sanayi esnafının sorun ve talebini dinleyen Belediye Başkanı Dinçer, çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray ilinde yürüttüğü çalışmalarla Aksaraylı halkı tarafından oldukça takdir edilen bir Belediye Başkanı oldu. Aksaray halkı tarafından sevilen Belediye Başkanı Dinçer sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor.

Vatandaşların beklentilerine yönelik hizmetler veren Belediye Başkanı Dinçer, yediden yetmişe her kesime hitap eden hizmetlerle vatandaşların gönlünü kazanıyor.

Sanayi esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Dinçer, sanayi de çalışan personeller tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Belediye Başkanı Dinçer sanayi esnaflarına yaptığı ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında “Yüz yüze gönül gönüle vererek, bir ve beraber olmaya, Daha güzel yarınlar için çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Haber: Fatma Altınok