Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’un konuğu Denizlispor

Üst üste gelen mağlubiyetlerin

Üst üste gelen mağlubiyetlerin ardından TFF 2. Ligde ardı ardına aldığı 2 galibiyet ile rahat bir nefes alan ve düşme hattından uzaklaşan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 16. Haftasında 18. sırada yer alan Denizlispor’u konuk edecek.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta sıkıntılı haftaların ardından üst üste aldığı galibiyetlerle rahat bir nefes alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, gözünü Denizlispor maçına dikti. Maç, 3 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Dağılgan Stadyumunda oynanacak.

Aksarayspor Maça Favori Olarak Çıkıyor

Ligde aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından çıkış yakalayan ve son 2 maçını kazanan Aksaray ekibi maçta favori olarak gösteriliyor. Takımın moral kazanması ve rakip Denizlispor’un kötü gidişatı sebebiyle maçı kazanması beklenen 68 Motolux Aksaray Belediyespor, evinde oynayacağı bu maçı da kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde oynadığı 15 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet alan siyah beyazlılar rakip ağları 15 kez sarstı, kalesinde ise 15 gol gördü. Ligde 14. Sırada yer alan siyah beyazlılarda şu ana kadar 4’er gol kaydeden Yasin Abdioğlu ve Ali Kucik en büyük gol umudu olarak yer alıyor.

Denizlispor Ligde Zor Günler Yaşıyor

2020-2021 sezonunda Süper Ligde mücadele eden ve o zamandan itibaren küme düşerek 2. Lige kadar gerileyen Denizlispor’un 2. Ligde de eski günlerinden çok uzakta bir performans sergiliyor. Ligde şu ana kadar çıktığı 14 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 9 mağlubiyetle ligin 18. Sırasında yer alan yeşil siyahlılar, son 6 maçının hepsinde mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde ise Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Burhaniye Belediyespor’a sahasında 3-2 kaybeden Denizlispor, kupaya veda etmişti. Yeşil siyahlı ekip ligde, 13 gol atarken kalesinde 22 gol görürken, Denizlispor’da bu sezon öne çıkan isim 12 maçta attığı 7 gol ile Bekir Böke oldu. Denizlispor, son maçında kendi sahasında Düzcespor’a 2-1 mağlup oldu.

Haber: Hakan Hidayet Deniz