Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray sallanıyor; Ak Parti’den büyük adım öncesi heyecan dorukta!

Ak Parti Aksaray teşkilatı,

Ak Parti Aksaray teşkilatı, temayül yoklaması öncesi son hazırlıklarını tamamladı.

Aksaray’da, 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek mahalli seçimlere hazırlık kapsamında, Ak Parti teşkilatı 26 Kasım’da yapılacak temayül yoklaması öncesi son hazırlıklarını tamamladı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen çalışmaları, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk inceledi.

Temayül öncesi son hazırlıkları değerlendirmek üzere bir araya gelen heyet, 26 Kasım Pazar günü 09:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan temayül yoklamasının detaylarını ele aldı.

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, teşkilatın özverili çalışmaları ve gösterdikleri heyecan dolayısıyla teşekkürlerini ileterek, önümüzdeki sürecin önemine vurgu yaptı.

Temayül yoklaması, yerel aday adaylarının belirlenmesi ve halkın tercihlerini ölçmek adına önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

Bu süreç, Ak Parti’nin yerel seçim stratejilerini netleştirmesi açısından büyük önem taşıyor.

Yaklaşan yerel seçimlere doğru gerçekleşen bu değerlendirme toplantısı, Ak Parti’nin Aksaray’daki hedeflerini ve stratejilerini belirleme konusunda önemli bir adım olarak kayda geçti.

Haber; Avni Kuru