Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Geçmişin izleri Aksaray’da geleceğe taşınıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer 4 buçuk yıldır Aksaray iline hizmet veriyor. altyapı çalışmalarından üstyapı çalışmalarına, millet bahçelerinden restorasyon çalışmalarına kadar Aksaray şehrinin büyümesi ve gelişmesi adına hizmet veren Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, tarihi mirasla sahip çıkarak gelecek nesillere aktarıyor.

Aksaray şehri kültürel miras ve tarihi eserler olarak oldukça zengin bir şehir olmasıyla birlikte geçmiş yıllardan günümüzü kalan tarihi eserlerin gelecek nesillere aktarılması için restorasyon çalışması gerçekleştiren Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, tarihi ve kültürel yapılara sahip çıkıyor.

Dört buçuk yıldır hizmet veren Belediye Başkanı Dinçer, tarihi miraslara sahip çıkma ve gelecek nesillere aktarmak adına restorasyon çalışması yaparak tekrar hizmete sunuyor.

Belediye Başkanı Dinçer’in dört buçuk yılda restorasyon yaptığı çalışmalar ise; Hamza Baba Türbesi, Hasas Baba Türbesi, Pir Ali Sultan Türbesi, II. Kılıçarslan Hamamı, II. Kılıçaslan Türbesi ve Köşkü, Kemal Baba Türbesi, Kalanlar Köprüsü, Melih Mahmud Hangahı, Bedriye Medresesi, Cemalettin Aksaray-i Türbesi yer alıyor.

Tarihi ve kültürel miraslara sahip çıkan Belediye Başkanı Dinçer, gelecek nesillere aktarılması ve eserlerin yaşatılması için dört buçuk yıldır çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Haber: Fatma Altınok