Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil kilit adamı yönünü açıkladı! Belgemen, çoğunlukla birlikte hareket ederim

ESKİL BELEDİYE BAŞKANI NECATİ

ESKİL BELEDİYE BAŞKANI NECATİ BELGEMEN:
40 yıl zirvede kaldım
40 yıldır Eskil siyasetinde hep zirvede olduğunu ve seçmenin kendisine ve kendisinin desteklediği kişiye her zaman destek olduğunu ifade eden Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, bundan sonra da kendisinin seçmenin emrinde olduğunu ve çoğunluğun istediği kişiye oy vereceğini söyledi. Eskil halkının, 14 Mayıs seçimlerinde Mustafa Zavlak’a verdiği destek sonrasında, Necati Belgemen’in çoğunluğun desteklediği adayı destekleyeceğini söylemesi, Belgemen’in AK Parti’ye aday adaylığı müracaatında bulunan Mustafa Zavlak’ı aday gösterilmesi halinde destekleyeceğini düşündürdü.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen açıklamasında, “Çok kıymetli kardeşlerim 13 Kasım Pazartesi günü adaylık konusunda son noktayı koyduğumu düşünüyordum. Fakat bugün pazarı, çarşı ve parkı dolaştım. Herkesin ağzında bizim lafımız. Ne yapacak, ne düşünüyor. diye laflar dolaşıyor.
Bakın arkadaşlar, bu 40 yıllık sürede 8 belediye başkanlığı seçimi oldu. 6’sını kazandık. 5 Ziraat Odası seçimi oldu. Hepsini kazandık.” dedi.
SEÇMENİN EMRİNDEYİM
Belgemen sözlerinin devamında, “Ne olacağını merak ediyorsanız hiçbir adaya sözümüz yok. Hiçbir adayı da biz çıkarmadık. Hepsine sorabilirsiniz. Bizim Allah’ın izniyle yanlış bir şeyimiz olmaz. Bundan sonra bu seçimde ne yapacağım merak konusu oldu. Allah razı olsun, bu seçmen bize ve taraf olduğumuz tarafa oy verdi. Şimdi ben onların emrindeyim. Çoğunluk nereye derse benimde bir oyum var onların dediği yere atacağım inşallah.” dedi.
SADECE NECATİ BELGEMEN ÜZERİNDEN SİYASET TUTMUYOR
40 yıldır hep zirvede kaldığını vurgulayan Necati Belgemem, “Birde şunu belirteyim. Bazıları, ‘40 yıl oldu bırakıverin.’ diyor. Bıraktık. Yalnız adaylar ve seçmenler bu 40 yılı bir inceleyin. Bu adam bu kadar süre nasıl hep zirvede kalmış? Hala da ne diyeceğim diye bekleniyor. Bütün iftiraları, yalanları, ayak oyunlarını denediniz, olmadı. Bu halkı inandıramadınız. Demek ki sadece Necati Belgemen üzerinden siyaset tutmuyor.” diyerek sözlerine son verdi. Haber: Ağustos GERÇE