Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engelleri aşan şehir; Aksaray’da engelleri birlikte aşıyor

Aksaray Belediyesi, fiziksel engeli

Aksaray Belediyesi, fiziksel engeli bulunan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için gerçekleştirdiği çalışmaları sürdürmeye devam ediyor.

Aksaray Belediyesi, fiziksel hayatı bulunan ve bir şekilde sosyal hayatlarına devam etmesi gereken bireylerin günlük hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Aksaray Belediyesi, bu kapsamda yaptığı çalışmalar arasında bireylerin kolay ulaşım sağlamasını gerçekleştirmeye çalışıyor. Engelsiz hizmet aracı ile vatandaşları bulundukları konumdan alan servisler, varılacak olan adrese kadar bireylere özel olarak hizmet ediyor.

Engelsiz yaşam aracı, fiziksel bir engeli bulunan vatandaşların ihtiyaç doğrultusunda talep etmeleri durumunda ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; “Sevgi ile aşamayacağımız engel yok. Engelsiz Ulaşım Aracımız” ile ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın yanında oluyor, engelleri birlikte aşıyoruz. Allah birliğimizi daim eylesin” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe