Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Baro Avukatlarından İl Müdürü Alpaslan’a ziyaret

Aksaray Baro Kadın ve

Aksaray Baro Kadın ve Çocuk Hakları Koordinatör Üyesi Av. Yağmur Göküzüm, Yeğen ve Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Av. Beyzanur Başbolat Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ı ziyaret etti.

Aksaray İl Mili Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ı makamında ziyaret eden Kadın ve Çocuk Hakları Koordinatör üyesi Göküzüm ve Yeğen ve Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Başpolat, Aksaray ‘de eğitim alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

2023- 2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitim alanında öğrencilerin herhangi bir sorun yaşamamaları adına hukuksal açıdan çocukların olumlu etkilenmesi ve olumsuz olaylara karşı yapılması gerekenler hakkında İl Müdürü Alpaslan’la neler yapılabilir üzerinde durularak fikir alışverişinde bulunuldu.

Çocuk haklarına yönelik konulma gerçekleşen görüşmede, çocukların okul ortamında herhangi bir sorun yaşamaları adına istişarelerde bulunuldu. İl Müdürü Alpaslan ziyaretlerinden ötürü Kadın ve Çocuk Hakları Koordinatör üyesi Göküzüm ve Yeğen ve Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Başpolat’a teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok