Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Eskil’de incelemelerde bulundu!

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Eskil ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İl Müdürü Alpaslan ziyaret programı kapsamında Eskil Atatürk Anadolu Lisesi Pansiyonunda öğrencilerle bir araya gelerek kahvaltı etkinliğiyle dizi ziyaretlerine başladı. İl Müdürü Alpaslan daha sonra Eskil Kaymakamı Sit Muhammet Bilgin’i makamında ziyaret ederek ilçe de yürütülen çalışmalar ve eğitim alanında yapılması gerekenler hususunda istişarelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Alpaslan, Kaymakamlık toplantı salonunda ilçe Milli Eğitim Müdürleri ile toplantı yaptı. Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer ilçe de yürütülen eğitim çalışmaları hakkında brifing verdi.

Her ay düzenli olarak yapılan İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına bu ay Eskil ilçesinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Eskil ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştiren İl Müdürü Metin Alpaslan, düzenli olarak her ay gerçekleşen toplantı için ev sahipliği yapan Esil İlçesinde toplantıya katılım gösterdi. İl Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında gerçekleşen toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürleri katılım gösterdi.

Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer, eskil ilçesinde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgiler vermesiyle toplantı başladı.

Toplantıda 2023- 20234 yılının ilk ara tatilini verilmesiyle birlikte ara tatil verilemeden önce yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılı için hedeflenene kararlar üzerine görüşüldü.

Aksaray ili genelinde hizmete açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının önemine vurgu yapılan toplantıda, TÜBİTAK projeleri başta olmak üzere okullar tarafından yürütülen ERASMUS, eTwinning ve diğer projelere daha fazla başvuru yapılması için değerlendirme yapıldı.

Toplantı da okullarda yürütülen projeler ele alınarak verimliliği arttırmak adına istişareler yapıldı. Eğitim öğretim faaliyetlerinin etkin bir şekilde sağlanması adına alınması gereken tedbirler üzerine duruldu.

Toplantının ardından Eskil Ortaokulu’nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, Eskil ilçesindeki okullarda göre yapan müdürlerle bir araya gelerek eğitim alanında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Esil İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, ilçe de yürütülen eğitim çalışmaları ve eğitim kalitesi hakkında görüşmeler yaparak okul müdürlerinden bilgiler aldı. Sorun ve önerileri değerlendiren İl Müdürü Alpaslan ilçe de eğitim kalitesini ve verimliliği arttırmak adına görüştü.

Haber: Fatma Altınok