Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil’de yüzlerce fidan toprakla buluşuyor 

“24 Kasım Öğretmenler Gününe”

“24 Kasım Öğretmenler Gününe” özel Eskil Latife Hanım Anaokulu Müdürlüğünde tarafından anlamlı bir proje hayata geçirilecek.  Yüzlerce fidan öğretmen ve öğrencilerin işbirliğiyle toprakla buluşacak.

Eskil Latife Hanım Anaokulu Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan proje kapsamında, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Şefkat Evleri bahçesine her öğrenci için bir fidan dikilecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise Eskil’de görev yapan her öğretmen adına bir fidanı toprakla buluşturacak.

Geleceğin teminatı ve mimarı olan öğretmenler için Eskil’de anlamlı bir proje yapılacak. Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü her öğretmen için bir fidanı toprakla buluşturacak. Proje kapsamında Eskil latife Hanım Anaokulu’nun her öğrencisi için bir fidan dikeceğini ifade eden Okul Müdürü Merve Ünlü, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ilçede görev yapan her öğretmen için bir fidan dikecek. Biz de Eskil latife Hanım Anaokulu olarak her öğrencimiz için bir fidan dikme kararı aldık. Toplam 100 fidanı öğrencilerimizin adına toprakla buluşturacağız. Eskil Şefkat Evleri bahçesinde yapacağımız etkinliğe tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz katılım sağlayacak” dedi.

Okul Müdürü Merve Ünlü, tüm velileri ve katılmak isteyen tüm Eskil halkını Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenecek olan ağaç dikme programına davet etti.

Haber:  Fatma Altınok