Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli Takımın gözü liderlikte: Türkiye, Galler deplasmanında zirve peşinde!

Türkiye A Milli Futbol

Türkiye A Milli Futbol takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu son maçında Galler’e konuk oluyor. Milli takım, Galler karşısında 1 puan alması halinde grubu lider olarak tamamlayacak.
Almanya’da düzenlenecek olan EURO 2024’e katılmayı garantileyen Ay-yıldızlılar Galler deplasmanında liderlik için sahaya çıkıyor. EURO 2024 Elemeleri D Grubunda şu ana kadar oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken son haftaya lider olarak girdi. Liderliğini sürdürüp, EURO 2024’e lider olarak gitmek isteyen milliler Galler maçına ekstra konsantrasyonla hazırlandı. Son oynanan özel maçta Berlin’de Almanya’yı 3-2 mağlup ederek moral depolayan Milli takım, Galler maçı için Türk futbol kamuoyunu heyecanlandırıyor.
Galler ile 9. Maç
Türkiye A Milli takımı bugüne kadar Galler ile 8 kez karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar bundan önce çıktığı 8 Galler maçında 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, Galler kalesine 9 gol attı kendi kalesinde ise 12 gol gördü. Galler ile oynadığı son maçı evinde oynayan ve Umut Nayir ile genç yıldız Arda Güler’in golleriyle kazanan Milliler, Cardiff’te oynanacak karşılaşmayı kazanarak eleme gruplarını galibiyetle bitirmek istiyor.
Muhtemel 11’ler
Türkiye A Milli futbol takımının maça 4-2-3-1 formasyonu ile;
Kalede Uğurcan Çakır,
Zeki Çelik,
Çağlar Söyüncü,
Abdülkerim Bardakçı,
Ferdi Kadıoğlu,
Kaan Ayhan,
Salih Özcan,
Yusuf Sarı,
Kerem Aktürkoğlu,
Kenan Yıldız,
Barış Alper Yılmaz 11’i ile çıkması bekleniyor.
Ev sahibi Galler’in ise 3-4-2-1 formasyonu ile;
Kalede Ward,
Lockyer,
Rodon,
Davies,
Roberts,
James,
Ampadu,
Williams,
D. James,
Johnson,
Moore, 11’i ile çıkması bekleniyor.
Euro 2024 elemeleri D grubu son maçında Galler’e konuk olacak olan Milli Takımın maçı TRT 1 ekranlarından naklen izleyiciyle buluşturulacak. Maç, bugün saat 22.45’te başlayacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz