Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor galibiyetinin anlamı büyük

Motolux 68 Aksaray Belediyespor

Motolux 68 Aksaray Belediyespor 17 yıl aradan sonra 2.ligde mücadele etmeye başlamıştı. Siyah- beyazlı takım ligde oynadığı son 5 müsabakada istediği puanı alamıyor, oynadığı futbolun karşılığını da skora yansıtamıyordu. 68 Aksaray Belediyespor hafta sonunda sahasında ligde üst sıralarda bulunan Somasporu 2-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırırken aldığı bu 3 puan adeta altın değerinde idi.
Aksaray Belediyespor aldığı galibiyetle 10 olan puanını da 13 yapıp alt sıralardan kurtulma adına önemli bir adım da atmış oldu.
Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde ilk galibiyetini güzel bir oyunun ardından alan 68 Aksaray Belediyespor, hafta sonunda oynanacak olan Menemenspor müsabakası öncesinde de adeta iştahı kabardı ve o maça da göz kırpmaya başladı.
68 Aksaray Belediyespor’da Şahin Fıstıkçı ve Mert Miraç Altıntaş dışında eksik futbolcu da bulunmuyor. Futbolcular Somaspor karşısında takım olarak oynayıp 2-0 kazandıkları maçı daha farklı da kazanabilirlerdi. Takım uyumu ve birlikteliğinin gösterildiği karşılaşmada 68 Aksaray Belediyespor, oynanan futbolla da taraftarlarından da tam puan aldı.
Aksaray Belediyespor’da oynanan futbol, taraftar, yönetim ve medya tarafından verilen öz güven siyah- beyazlı takımda futbolcuların ayaklarının yere daha sağlam basmalarına da vesile oluyor. Bir bakıma Somaspor önünde alınan 2-0’lık galibiyet Aksaray’a 3 puandan daha fazlası oldu.

Haber: Ağustos Gerçe