Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oyunun Meyvesi olan skor gelecek!

Daha güzel günler göreceğimize

Daha güzel günler göreceğimize çok ümitliyim

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 14’ncü haftasında 19 Kasım 2023 Pazar günü Aksaray’da Somaspor takımı ile karşılaşacak.

Ligde oynadığı son 5 müsabakada puan elde edemeyen 68 Aksaray Belediyespor, Pazar günü taraftarlarının da desteği ile Somaspor önünde sahaya çıkacak.

Maç öncesi açıklamada bulunan ve Pazar günü yapılacak olan maçta oyuncu eksikliğinin olmadığını vurgulayan 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Fatih’in küçük bir sakatlığı vardı ama o da aramıza dâhil oldu. Şu anda cezalı ya da sakat oyuncumuz yok. Haftalardır tabi ki kazanamayan bir takımımız var ama oyun açısından da daha da iyiye giden bir takımımız var. Hem oyuncu arkadaşlarımız, hem biz hem yönetimimiz kazanmayı çok istiyoruz açıkçası. İnşallah oyunla ilgili sahadaki en doğru şeyler neyse onları yapmaya çalışacağız hafta boyunca da zaten onlarla ilgili çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Pazar günü destek için taraftarları da görmek istediklerini vurgulayan Yıldırım, “Taraftarımızın bizimle beraber olmasını istiyoruz. Güzel bir destek vermesini istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bütün şehrin paydaşları, Aksarayspor’a gönül veren bütün paydaşlar herkesin elinden geleni yapacağına ben çok inanıyorum. Benim gördüğüm de şu anda o zaten. Herkes iyi niyetli, inşallah biz bu durumdan çıkacağız. Daha güzel günler göreceğimize çok ümitliyim. “ dedi.

TAKIM POTANSİYELİ OLARAK YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

Tüm dikkatlerini Pazar günü Somaspor’la yapılacak olan karşılaşmaya verdiklerini ifade eden Yıldırım sözlerine şöyle devam etti, “Önümüzdeki maça tamamen odaklanıyoruz. Ama şunu da söyleyelim bizim takım potansiyeli olarak yenemeyeceğimiz takım yok. Bazı şeyleri en başta zaten siz de görüyorsunuz belli şeyleri iyi yapabilen bir takımız biz. Evet, elbette bazı eksikliklerimiz var onları tamamladığımızdaki inşallah tamamlama yolunda gerçekten baya bir ilerleme kaydettiğimizi düşünüyorum.”

HER MAÇ KAZANILABİLİR BİR MAÇ OLARAK DURUYOR BİZİM İÇİN

Takımın güçlü bir potansiyele sahip olduğunu ve elinden geleni yaptığını söyleyen Yıldırım, “Her maç kazanılabilir bir maç olarak duruyor bizim için. Yani şu maçı kazanamayız biz, işte elimize kâğıdı kalemi akıyoruz da bu maç 0, bu maç 3 falan öyle yazmıyoruz. Her maç kazanılabilir bir maç olarak gözüküyor. Gerekli mücadeleyi yapmak, gerekli saha içi düzenlemeyi yaparak o maçları kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapma amacı içerisindeyiz. “ dedi.

OYUNUN MEYVESİ OLAN O SKOR GELECEK

Oyuncularla birlikte daha iyi performans sergilemek için maç sonrası analizler yaptıklarını ve hummalı bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Şaban Yıldırım, “Biz maçı tekrar izliyoruz o konuyla ilgili ne yapabiliriz diye. Tespitlerimizi yaptık ve çalışmalarımızı da ona yönelik yaptık bu hafta boyunca. Hem konuştuk, hem görüntülü analiz üzerinden konuştuk hem de saha içi çalışmalarımızı o yönde yaptık. Biraz gol bölgelerinde çoğalmamız lazım, daha doğru pozisyonlarda yerleşmemiz lazım daha fazla belki ceza sahasına top getirmemiz lazım. Aslında getirdiğimiz top sayısı hiçte fena değil daha doğrusu rakipten daha fazla. Yani daha fazla ceza sahası var. Daha fazla tehlikeli pozisyonumuz var bizim ama o pozisyonlarda diğer seçeneklerimiz neler arkadaşlarımız orada hangi tercihleri yaparlarsa daha doğru olur falan onlar üzerinde konuştuk. Onlar da inşallah daha iyi hale gelince oyunun meyvesi olan o skor da gelecek diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. Haber: Ağustos GERÇE