Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sınav stresine son; Aksaray Belediyesinden öğrencilere kaygısız bir eğitim süreci!

“Aksaray’a değer” mottosuyla çalışmalarını

“Aksaray’a değer” mottosuyla çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi, öğrencilerin sınav kaygısı taşımamalarını sağlamaya yönelik söyleşi organizasyonu gerçekleştirdi.

Aksaray Belediyesi tarafından organizasyonu yapılan “Eğitim Sürecinin Kontrolü” konulu söyleşi Nuri Yazıcı Kitap Konağında öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. AYT, TYT, KPSS, ALES ve YDS gibi pek çok ÖSYM sınavına hazırlıklarını sürdüren öğrenciler, yaşadıkları sınav stresinden ötürü kaygılı günler geçirebiliyor. Sınav sürecinin etkili ve verimli bir biçimde yaşanması için ise kaygıdan uzak bir süreç içerisinde bulunmak elzem oluyor. Buradan yola çıkarak, Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen “Eğitim Sürecinin Kontrolü” konulu söyleşide, Eğitim Danışmanı ve Öğrenci Koçu Eylül Bozkaya tarafından öğrencilerle birebir diyaloglar kuruldu. Kurulan diyaloglarda sınav stresi ve kaygısını kontrol etmeye yönelik ifadeler yer alırken, öğrenciler de sınav süreçleri hakkında Bozkaya’ya sorular sordu.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Sizler geleceğinizi planlarken de yanındayız. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe