Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylılar Fransa’da kazada yaşamını yitirdi

Bugünlerde Helvadere ve bölgesine

Bugünlerde Helvadere ve bölgesine gelen haberler net olmasa da, Helvadereli iki arkadaş Fransa’da geçirdikleri kazada yaşamını yitirdi. Bir Helvadereli de biri ağır  4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Helvadereli sayısı net olmasa da  6 arkadaş turist olarak Fransa’ya giderler. Yine kaza yeri de net olmasa da, limanda mı? Otobanda mı? Yoksa bir durak damı bunlara tır yada bir araç çarpar.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün meydana gelir. Kazada Helvadereli oldukları tespit edilen Recep Baysal (47) ve Mehmet Ali Geçsöyler(40) yaşamını yitirir. Yine Helvadereli olduğu öğrenilen Memiş İçli, Furkan İçli, Nihat İçli ve Samet Geçsöyler isimli vatandaşta yaralanır.

Şu ana kadar bizlere ulaşan haberler bu şekilde, Kazada yaşamını yitiren bir de Yuva köylü birisinin olduğu ve yaralı sayısı konusunda da net bilgilere ulaşılamadı. Net bilgilere ulaşılamamanın sebebi ise bazı vatandaşlarımızın üzerlerinde kimliğinin bulunmaması da iddia edildi.

Helvadereli vatandaşlarımızın karışmış olduğu ve yaşamlarını yitirdiği kaza ile ilgili olarak bilgileri netleştirdikçe sizlerle buradan paylaşacağız. Haber: Ağustos GERÇE