Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray AK Parti’de seçim öncesi hareketlilik,  aday belirleme süreci ile ilgili toplantı yapıldı  

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkanlığı teşkilatı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi öncesinde aday belirleme süreci ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti’ye Aksaray’da yoğun ilgi oluşmaya başlamışken kamuoyunda merak edilen bir diğer husus ise AK Parti’nin belediye başkanlığı için adayının kim olacağı ve Cumhur İttifakı ile seçimlere birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı gidileceği sorusunun cevabı oluyor.

Yakalan yerel seçimler öncesinde Aksaray’da siyasi arenada hareketli günler başladı. Aday adaylarının partilere başvurularını yapmaya başlaması ile birlikte AK Parti’ye oldukça yoğun bir ilgi olduğu gözlerden kaçmıyor. AK Parti Teşkilatı bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya yönelik konuşan AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nda hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Ulusoy ve ilçe başkanları katılım gösterdi.

Haber: Fatma Altınok