Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

68 AKSARAY BELEDİYEPSOR- SOMASPOR

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 14’ncü haftasında 19 Kasım 2023 Pazar günü Aksaray’da Somaspor takımı ile karşılaşacak.

Ligde oynadığı son 5 müsabakada puan alamayan 68 Aksaray Belediyespor, Pazar günü taraftarlarının da desteği ile Somaspor önünde puan ve puanlar almak için sahaya çıkacak. 68 Aksaray Belediyespor, Somaspor karşılaşmasında Şahin Fıstıkçı’nın sakatlığının dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Hafta boyunca teknik direktör Şaban Yıldırım nezaretinde çalışmalarını sürdüren 68 Aksaray Belediyespor’da teknik patron Yıldırım, Somaspor karşısında galip gelmek için özel toplantılar yaparak futbolcuları galibiyete odaklamaya çalışıyor.

Futbolcularının oynadıkları oyunun karşılığını alamadığını da belirten Yıldırım, “ne olursa olsun galibiyet tek hedefimizdir. 5 haftalık mağlubiyet serisini mutlaka bozmamız gerekiyor. Özellikle iç sahada oynayacağımız karşılaşmaları kazanmaktan başka çaremiz yoktur.

Sakatlıkları bulunan oyuncularımızın büyük bölümü geri döndüler. Taraftarlarımızı da tribünde görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile kazanan taraf olmak istiyoruz. Galibiyete çok ihtiyacımız var. Bu galibiyeti almak için futbolcularımız sahada ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını biliyorum. Bunun için sahaya çıkacaklar. Taraftarlarımızda desteği ile kazanan taraf olmak istiyoruz” dedi.

14’ncü haftaya girilirken 68 Aksaray Belediyespor, 19 takımın bulunduğu grupta 10 puanla 18’nci sırada yer alıyor. Siyah beyazlı takım oynadığı 13 müsabakada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 de mağlubiyet aldı. Rakip filelere 9 gol atıp kalesinde 15 gol gördü.

Buna karşılık Aksaray Belediyespor’un bu haftaki rakibi Somaspor ise 20 puanla 6’ncı sırada yer alıyor. Oynadığı 12 müsabakada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldı. Rakip filelere 14 gol atıp kalesinde ise 11 gol gördü.

Haber: Ağustos Gerçe