Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor, Beşiktaş deplasmanında

Sultanlar Liginde Aksaray’ı temsil

Sultanlar Liginde Aksaray’ı temsil eden Kuzeyboru kadın voleybol takımı ligin 8’nci haftasında 18 Kasım 2023 Cumartesi günü Beşiktaş kadın voleybol takımı ile karşılaşacak. Karşılaşma Cumartesi günü saat 15.00’de İstanbul’da Burhan Felek Vestel Spor Salonunda oynanacak.

8’nci haftaya girilirken Kuzeyboruspor 14 puanla 4’ncü sırada yer alıyor. Aksaray temsilcisi Kuzeyboruspor ligde oynadığı 7 müsabakada 5 galibiyet, 2’de mağlubiyet aldı. Bordo siyahlı takım ligde PTT, Türk Hava Yolları, Karayolları, Çukurova Belediyespor ve Aydın Büyükşehir Belediyespor maçlarını kazanırken, deplasmanda Fenerbahçe ve Eczacıbaşıspor maçlarını kaybetti.

Buna karşılık, Kuzeyboruspor’un bu haftaki rakibi Beşiktaş ise 7 müsabaka oynadı. İki galibiyet alan siyah- beyazlılar 5 de mağlubiyet aldı. Beşiktaş, 14 takımın bulunduğu ligde 6 puanla 12’nci sırada yer alıyor. Beşiktaş rakiplerinden 9 set alırken 17 seti de rakiplerine verdi.

Kuzeyboruspor Cumartesi günü kazanarak puanını 17 yapıp üst sıralarda yer almaya devam etmek istiyor. Bu maça motive olan Kuzeyin Sultanları kazanarak yollarına üst üste 3’üncü galibiyeti alarak devam etmek istiyor.

Haber: Ağustos Gerçe