Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O isim! Belediye Başkanlığına aday adayı oldu

Aksaray Tarım ve Orman

Aksaray Tarım ve Orman il Müdürlüğü’nün değerli personellerinden Hacı Ali Köksal Ihlara kasabasında Belediye Başkan adayı olmak için AK Parti Güzelyurt ilçe Başkanlığı’na giderek belediye Başkan aday adaylık müracaatında bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleri öncesinde belde, ilçe ve il belediye başkan adayı olmak isteyen isimler 22 Kasım 2023 tarihine kadar bulundukları yerleşim birimlerine göre AK Parti ilçe ve il Başkanlıklarına giderek müracaatlarını yapıyorlar.
Bu anlamda AK Parti’den Güzelyurt ilçesine bağlı Ihlara kasabasının belediye başkan adayı olmak isteyen Hacı Ali Köksal Güzelyurt ilçesine giderek AK Parti ilçe Başkanlığı’nda Ihlara belediye başkanlığı için aday adaylık müracaatında bulundu.

Hacı Ali Köksal ‘ın aday adaylık müracaatına Ihlara kasabasının önde gelen isimleri de yer aldılar aday adayı müracaatına Ihlara’nın mevcut AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Dinç de hazır bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Aksaray’da il ilçe ve belediyeler köy ve mahalle muhtarlıklar için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde adaylar şimdiden çalışmalarına başladılar. haber: Ağustos GERÇE