Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Toprak Koruma Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında Toprak Koruma Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Aksaray Valiliğinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Tarım ve Orman İl Müdürü Nejdet Demir, Aksaray Vali Yardımcısı Hakan Kılınçkaya, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve ilgili kurum amirleri katıldı.
Vali Kumbuzoğlu, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen tarım projeleri hakkında bilgiler alarak, vatandaşların beklenti ve taleplerini değerlendirdi. İlçe ve köylerde yürütülen tarım faaliyetleri üzerinde görüşen heyet, tahıl depoları, çiftçilerin beklentisi gibi konular üzerinde değerlendirme yapıldı.
Tarım alanında faaliyetlerin arttırılması verimli hale getirilmesi adına vatandaşlara tarımsal faaliyetleri teşvik edecek projeler yürütülmesi adına görüşüldü.
Vali Kumbuzoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündem maddeler değerlendirilerek kararlar verildi.
Aksaray’da tarım ve hayvancılık alanında teknolojik ve yeni tekniklerle üretiminin kalitesini arttırmaya ve tarıma elverişli arazilerin değerlendirilmesi konusunda değerlendirme yapıldı. Bununla birlikte Aksaray’da tarımsal faaliyetlerle ekonomik kalkınma planları çerçevesinde istişareler yapıldı.
Haber: Fatma Altınok