Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Voleybolda hafta sonunda Aksaray finali oynanacak

Türkiye Kadınlar Voleybol İkinci

Türkiye Kadınlar Voleybol İkinci Ligi 13. Grubu’nda mücadele eden Aksaray 1989 Spor ile Kuzeyboruspor takımları ligin yedinci haftasında 19 Kasım 2023 Pazar günü Aksaray’da saat 14.00’te Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecekler.

İkinci Lig 13. Grubu’nda Aksaray’ı temsil eden ve ligde oynadığı beş maçta beş galibiyet alarak 15 puanla liderlik koltuğunda bulunan Aksaray 1989 Spor ile ligde oynadığı beş maçta dört galibiyet bir mağlubiyet alarak 13 puanla üçüncü sırada yer alan Kuzeyboru takımları pazar günü karşı karşıya gelecekler. Karşılaşmayı Aksaraylı voleybol severler Atatürk Spor Salonunda izleme imkânı bulacaklar.

Hedefini, kadınlar voleybol 1.lig olarak belirleyen Aksaray’ın iki güzide takımı dokuz takımın bulunduğu grupta ilk üç sırada yer alıyorlar. Karşılaşmaya sporseverler büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Aksaray 1989 spor takımı son üç sezondur 2’nci ligden birinci lige yükselmek için play off gruplarına kalmasına rağmen playofflar’da elenerek tekrar ikinci ligde mücadele etmeye devam ediyor.

Yoluna baş antrenör Tuncay Öcal ile devam eden Aksaray 1989 Spor, ligde oynadığı tüm maçlarını kazanarak yoluna da istikrarlı bir şekilde devam etmek istiyor.

Aksaray’ın bir diğer takımı Kuzeyboru ise Sultanlar Liginde mücadele eden Kuzeyboru kadın voleybol takımının da altyapısını oluşturuyor. 16 yaş ortalaması ile ligde mücadele eden Kuzey’in küçük Sultanları, Aksaray 1989 spor karşısında adeta güç denemesi yapacaklar.

Haber: Ağustos Gerçe