Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kendi duruşumuz, kimliğimiz ve karakterimizle, önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanıyoruz

İYİ Parti Aksaray Milletvekili

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, 14 ve 28 Mayıs seçimleri ve son olarak CHP’nin 38. Olağan Kongresi sonrasında açıklamalarda bulundu. Milletvekili Yaldır, yaptığı açıklamada; “İYİ Parti olarak önemli sonuçlar çıkardık. 81 ilde tüm seçim çevrelerinde hür ve müstakil olarak kendi adaylarımızla, kendi projelerimiz, kendi partimiz, kendi duruşumuz, kimliğimiz ve karakterimizle, önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Aksaray’da da büyük bir heyecanla seçimlere hazırlanıyoruz. Kazanacak adaylarla yerel seçimlere gireceğiz. İYİ Parti’nin esas amacı Türkiye’yi yönetmektir.” Diyerek sözlerine başladı.

14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde Millet İttifakı ortaklarından biri olan İYİ Parti’nin Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38. Olağan Kongresi’nde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği selamlardan sonra Milliyetçi bir parti olarak verdikleri destekten dolayı pişmanlık duyup duymadıkları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Seçim yaşandı bitti. Bunlardan bizim bir tecrübe çıkarmamız gerekiyor. Hiçbir şey yokmuş gibi önümüze bakamayız. Bu doğru olmaz. 14 Mayıs sürecinde, 28 Mayıs sürecinde ve en son CHP’nin kongresinde duyduklarımıza baktığımızda elbette İYİ Parti olarak bizler önemli sonuçlar çıkardık. Bu noktada İYİ Parti Genel idare Kurulu’nun almış olduğu karar vardı. 81 ilde tüm seçim çevrelerinde hür ve müstakil olarak kendi adaylarımızla, kendi projelerimiz, kendi partimiz, kendi duruşumuz, kimliğimiz ve karakterimizle, önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Yerel seçimler için Aksaray’da heyecanlı bir süreç içerisinde olduklarını belirten Turan Yaldır, “İnanıyorum ki, 31 Mart gecesi Türkiye’nin birçok noktasında hür ve müstakil olan İYİ Parti’ye vatandaşlarımızın büyük bir teveccühü, ilgisi ve alakası olacaktır. İYİ Parti’nin esas amacı Türkiye’yi yönetmektir. Bu noktada 2028 seçimlerine de hür ve müstakil olarak hazırlık içerisindeyiz. Tüm seçim çevrelerinde adaylarımız olacak. Göstermelik adaylarla değil, kazanacak adaylarla yerel seçimlere gideceğiz. Kazanacak aday ifadesini çok önemsiyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Avni Kuru