Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu kararıma da bahane bulanlar, iftira atanlar olacak!

ESKİL BELEDİYE BAŞKANI NECATİ

ESKİL BELEDİYE BAŞKANI NECATİ BELGEMEN:
Tek gayem Eskil’imiz!
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, “Benim her zaman olduğu gibi tek gayem Eskil’imizin, hemşerilerimizin hak ettiği hizmeti alması için çabalamak olacak.” dedi.
Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak adaylık ile ilgili yaptığı açıklamadan sonra kendisini kararını yeniden gözden geçirmesi konusunda birçok kişinin aradığını söyledi.

Belgemen paylaşımında, “Çok kıymetli kardeşlerim. Biliyorsunuz dün akşam canlı yayın ile aday olmayacağımı dile getirdim. Bu bir gün içerisinde gelen giden, ziyaret eden, mesaj atan, sosyal medya aracı ile tarafımıza ulaşan kardeşlerimizin ne kadar üzüldüklerini, kararımı bir daha gözden geçirmemi dile getirdiler. Ancak hepiniz biliyorsunuz Necati Belgemen’in ağzından çıkan sözler geri dönmez. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Hepinizi teker teker teşekkür ederim.” dedi.


YERİ GELDİĞİNDE BIRAKMASINI BİLİRİZ!
Kararının net olduğunun altını çizen Belgemen, “Bizler yeri geldi mi durmasını, yeri geldiğinde şimdi olduğu gibi bırakmasını da biliriz. Yüzde 80-90 kardeşimiz kararımı takdirle karşılıyor. Dün akşam ki yayınımız rekor seviyede izlenme aldı. Biliyorum bu kararıma da bahane bulanlar, iftira atanlar olacak, her zaman olduğu gibi. Bu seçimin favorisinin yine başta ben olacağım ayan beyan belliydi. Bunu muhalif olanlar bile söylüyordu.
Benim ne partimle, ne halkımla problemim olmadı elhamdülillah. Aday olmuş olsaydım da partimizin adayı bendim. İnanmayan bu durumu Milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatımızdan öğrenebilir. Telefonlarını bulamazsanız benden alabilirsiniz.” şeklinde konuştu.
HEMŞERİLERİMİN HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALMASI İÇİN ÇABALAYACAĞIM
Belgemen sözlerine, “Hepinize tekrardan teşekkür ederim. Aday olmadım ama görev süresince ilçemize ne kazandırabiliriz, ne yapabiliriz hep onun gayreti içerisinde olacağım. Benim her zaman olduğu gibi tek gayem Eskil’imizin, hemşerilerimizin hak ettiği hizmeti alması için çabalamak olacak. Allaha emanet olun.” diyerek son verdi.