Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru! Hem spor da, hem eğitim de, hem de ticarette başarının adı

Kuzeyboruspor’un altyapısı da fırtına

Kuzeyboruspor’un altyapısı da fırtına gibi esiyor

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 13. Grup 6’cı haftasında Kuzeyboruspor altyapı takımı Mersin Siyah Beyaz takımını konuk etti. Aksaray’da Atatürk spor salonunda oynanan karşılaşmayı Kuzeyboru takımı rakibini adeta ezdi geçti.

Sultanlar liginde başarı ile mücadele den Kuzeyboruspor kadın voleybol takımının alt yapısı olarak kurulan ve bu yönde ülke genelinde başarılı genç yetenekleri Aksaray’a getirerek onların hem eğitimini hem de sportif olarak gelişimi için mücadele eden Kuzeyboruspor Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaman destekleriyle kurulan takımın yaş ortalaması 16,5.

Kuzeyboruspor alt yapı takımı ligde oynadığı son 4 müsabakayı kazanarak 13 puanla 3’ncu sırada yer alıyor.  Kuzeyboruspor takımı ilk haftayı bay geçtikten sonra ikinci hafta da sahasında Adana Büyükşehir Belediyespor’a 2-3 mağlup oldu. Temsilcimiz daha sonra oynadığı maçlarda sırasıyla deplasmanda Mersin İhtisası, evinde Tarsus Amerikan Kolejini, deplasmanda Adana Voleybolu ve sahasında mersin Siyah beyaz takımını 3-0’lık sonuçlarla mağlup ederek son 4 hafta da 4 galibiyet almayı başardı.

Bu hafta 19 Kasım 2023 Pazar gün saat 14’de Atatürk spor salonunda grupta Aksaray’ı temsil eden lider Aksaray 1989 Spor ile karşı karşıya gelecek.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig 13. Grup 6’ücü hafta müsabakasında Kuzeyboru alt yapı Voleybol takımı ile Mersin Siyah Beyaz Voleybol takımları karşı karşıya geldi. Maçı taraftarlar yakından takip etti.

Maça etkili başlayan Aksaray temsilcisi Kuzeyboru ilk setti 25-10 kazanan filenin Sultanları ardından taraftarın desteğiyle 25-12 ve 25-10’luk skorla maçı 3-0 kazandı. Maç sonunda Kuzeyboru Teknik ekibi centilmen bir şekilde Nihal Sena Akyol iki takım sporcularını tebrik etti. 13 Puanla 3.cü sırada yer alan Kuzeyboru Voleybol takımı ligin 7’inci haftasında 15 puanla grup lideri Aksaray 1989 Spor Voleybol takımı ile Aksaray’da Atatürk Spor Salonunda 19/11/2023 Pazar günü Saat 14.00’da karşı karşıya gelecek. Haber: Ağustos GERÇE