Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ı değiştirecek kentsel dönüşüm projesi start alıyor!

Başkan Dinçer, Hamidiye kentsel

Başkan Dinçer, Hamidiye kentsel dönüşüm projesi ile yeni bir çağa adım atıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehri modernleştirmek ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla dev bir adım atmaya hazırlanıyor.

Başkan Dinçer, Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı açıklamada, toplamda 1 milyar TL’nin üzerinde bir yatırımın projeye ayrıldığını belirterek
ihalesinin geçtiğimiz günlerde sonuçlandığını ve proje ile şehre çift katlı otopark, 25 metreye uzanan yeni bir cadde, modern dükkanlar ve çağdaş yaşam alanlarını kazandırılacağını ve yüklenici firmanın inşaat çalışmalarına başlamak üzere hazırlandığını bildirildi.

Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada, “Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projemizle Aksaray’ı daha modern, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte, şehrimizdeki altyapı ve yaşam standartları önemli ölçüde gelişecek. Çift katlı otopark, yeni cadde ve modern dükkanlar, şehrimize değer katacak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek.” şeklinde konuştu.

Aksaraylıların merakla beklediği bu projenin, şehre olumlu etkileriyle birlikte yeni bir döneme kapı aralayacağı belirtiliyor.

Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlaması, Aksaraylıların şehirlerinin geleceği konusundaki umutlarını daha da artırmış durumda.

Haber; Fatma Altınok