Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Somaspor’u konuk ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 14. haftasında Somaspor’u konuk edecek.
TFF 2. Lig Kırmızı grupta beklentileri karşılayamayan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 14. haftasında Manisa ekibi Somaspor’u konuk edecek. 19 Kasım Pazar günü Dağılgan Stadyumunda oynanacak karşılaşma 14.00’da başlayacak.
Son Galibiyet 1 Ay Önce
Ligde beklentileri karşılayamayan siyah beyazlılar teknik direktör Önder Karaveli ile yollarını ayırmış ve Şaban Yıldırım ile anlaşmıştı. Yeni teknik direktörü Şaban Yıldırım ile ligde 3, kupada 1 maça çıkan Aksaray ekibi bu 4 maçın 4’ünden de mağlubiyetle ayrıldı. Motolux 68 Aksaray Belediyespor bu 4 maçta kalesinde 11 gol görürken, rakip kaleye 2 gol atabildi. Motolux 68 Aksaray Belediyespor Dağılgan Stadyumunda oynadığı son 5 maçın 4’ünü kaybetti 1’inde galip gelmeyi başardı. Siyah beyazlılar Kötü gidişin sonucunda ise lig sonuncusu Uşakspor’un bir basamak üstünde 10 puanla 18. sırada yer alıyor. Son galibiyetini bundan tam bir ay önce 14 Ekim’de oynadığı Etimesgut Belediyespor maçında alan Aksaray ekibi Pazar günü oynayacağı maçı kazanarak 5 maç aradan sonra galibiyetle tanışmak istiyor.
Somaspor 5 Maçtır Kaybetmiyor
Ligin 14. Haftasında Dağılgan Stadyumunda Motolux 68 Aksaray Belediyespor’a konuk olacak olan Somaspor, Aksaray ekibine nispeten daha iyi bir grafik çiziyor. Oynadığı son 5 maçta ligde 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Somaspor, Ziraat Türkiye Kupasında ise rakibi Talasgücü Belediyespor’u 6-0 mağlup ederek adını üst tura yazdırdı. Deplasmanda çıktığı son 5 maçta ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Somaspor, deplasmanda da etkili oyun sergiliyor. Ligde aldığı 20 puan ile 6. Sırada yer alan Somaspor, play-off hattını zorluyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz